HASRET

Recentebeoordeling


4 sterren uit 10760 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hasret. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 23:22 Het is geen hasret van vroeger. Maar gaat er doorheen.
30 jan 2023 om 23:18 Superr lekker.
30 jan 2023 om 18:44 Slecht. waar is de hasret van pak en beet 2 jaar geleden?
30 jan 2023 om 2:55 Eten is warm en snel bezorgd, ik haal ook regelmatig af in deze toko. Personeel is altijd hard aan het werk, ik begrijp niet dat er pipo’s hieronder slechte recensies achterlaten ongelooflijk…
30 jan 2023 om 0:35 Slechte service , eten was vies en koud
30 jan 2023 om 0:05 The fries were uncooked I had to fry them again at home.. the food came in wet and I got stomachache after eating them.
29 jan 2023 om 21:19 The fries were very hard and tasted a bit old, also the nuggets tasted fishy instead of chicken.. I have never complained about their food, always liked it, but today it was a disappointment!
29 jan 2023 om 20:57 Eten was koud... was al de 2e keer dat het overkwam... ze lossen het goed op maar het brengt wel twijfels weer te bestellen... het eten is en blijft constant en goed... behalve de slappe patat!
29 jan 2023 om 20:38 Zeer weinig voor de prijs eten was goed en beetje slecht verpakt behoorlijk verkreukt smaak was top
29 jan 2023 om 1:45 Bezorger was er snel en mijn order was heet bij aankomst
29 jan 2023 om 1:11 Snelle bezorgster en ook heeeel knap ze mag hier zeker vaker langskomen om me eten te brengen echt een knappe dame Dan het eten Goed op smaak maar te weinig vlees en groentes doe eens wat meer tomaat en bedenkt een keer iets nieuws
28 jan 2023 om 20:20 Koud