HASRET

Recentebeoordeling


4 sterren uit 12643 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hasret. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2024 om 21:17 Was bijna koud, maar wel lekker...wel had ik wat gevulder verwacht...zat weinig vlees in. De hoeveelheid groente was wel voldoende
17 jun 2024 om 22:43 We waren iets vergeten bij te bestellen. Dit konden we nog toevoegen en achteraf bij betalen. Super opgelost en mee gedacht vanuit de bezorger. Het kwam snel en heerlijk met zijn allen gegeten!
17 jun 2024 om 17:05 Top
17 jun 2024 om 15:34 Ondanks de bezorging even duurde (misschien ook logisch op een zondag) goed en warm eten. We hebben genoten!
17 jun 2024 om 7:45 Smaak was goed maar het eten was lauw!
16 jun 2024 om 23:29 Lekker en goed
16 jun 2024 om 22:57 Geen complete bestelling geleverd die wel betaald is. Telefonisch namen ze niet op.
16 jun 2024 om 20:38 Kapsalon was aangebrand. De 'salade' was erg karig (alleen enkele stukjes sla en wat rode kool) en vulde niet eens eens 25% van het daarvoor bestemde bakje. De bestelde saus ontbrak. Levering duurde 90 minuten.
16 jun 2024 om 19:24 Rijst was plakkerig Weinig vlees en had extra sla besteld maar er niet bij gehad. Normaal is het goed maar dit x zeer slecht
16 jun 2024 om 19:24 Perfecto
16 jun 2024 om 16:09 Ze zouden de bezorgers telefoons moeten geven zodat de baas niet hoeft te bellen voor de verbaal agressieve temu Joe Rogan bezorgers die blijkbaar onder hoge werkdruk staan . Verder prima pizza voor de prijs.
15 jun 2024 om 22:08 Uitstekende calzone. Het was tikje koud maar bezorger moest ook best stukje rijden dus daar geef ik geen aftrek voor. Het was heerlijke pizza en daar gaat het om.